You are here: Home -
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Expositie Kinderkunstwedstrijd: STEMMEN!

1 augustus09:30 - 1 september20:00

.

expositie kinderkunstwedstrijd expositie kinderkunstwedstrijd.

We hebben stad en land (oké, Veghel en omstreken) afgezocht naar jonge talenten voor onze Kinderkunstwedstrijd 2017. En we zijn er heel trots op om te vertellen dat we die hebben gevonden! 10 fantastische kunstwerken worden nu bij ons ingeleverd, en de volgende fase van de Kinderkunstwedstrijd gaat van start.

.

De expositie!

Vanaf dinsdag 1 augustus zijn in onze BEKroom alle 10 kunstwerken te bewonderen. Ze blijven de hele maand te bezichtigen, dus probeer vooral een keer langs te komen in deze periode: het is één groot feest aan kleuren, stijlen en creativiteit. We hebben van de expositie vorig jaar wel gemerkt dat je helemaal vrolijk wordt als je er binnen loopt, zoveel energie hangt er in onze BEKroom tijdens de Kinderkunstwedstrijd.

.

Stemmen!

En die kunstwerken hangen er niet voor niets, want er kan de hele maand augustus op gestemd worden. Je hoort het goed: de bezoekers van Bek, Boeken & Bijzonders bepalen wie de winnaars worden in beide categorieën. Je mag per persoon 1x stemmen, en het kunstwerk dat de meeste stemmen weet te verzamelen zal in de prijzen vallen. Sleep dus zoveel mogelijk familie, vrienden en kennissen met je mee als je vindt dat een bepaald kunstwerk écht moet winnen.

.

Prijsuitreiking!

Op zaterdag 2 september zal bekend worden gemaakt tijdens een feestelijke prijsuitreiking wie de winnaars worden. Er zijn maar liefst 3 prijzen te vergeven, en natuurlijk krijgt elke exposant een fijne goodiebag als beloning voor hun deelname. Er is een winnaar in de categorie 6 tot en met 11 jaar, en in de categorie 12 tot en met 16 jaar. Daarnaast is er voor het eerst ook een juryprijs, die uit het gehele aanbod exposanten hun eigen favoriet kiest. Er is dus ontzettend veel kans voor de deelnemers om met zo’n felbegeerde hoofdprijs naar huis te gaan. Maar wees gewaarschuwd… de winnaar van vorig jaar doet ook dit jaar weer mee! Gelukkig maar dan, dat iedereen evenveel kans maakt.

.

Uitnodiging!

Ook voor de prijsuitreiking nodigen wij alle belangstellenden uit. Natuurlijk zijn dat de vaders en moeders, opa’s en oma’s, maar ook een geïnteresseerde juf of meester, buurkinderen, vriendjes en vriendinnen zijn van harte welkom.

Kun je als exposant niet bij de prijsuitreiking zijn? Dat is gelukkig helemaal niet erg: als je een prijs wint bewaren wij deze voor je tot je het kunt komen ophalen. En natuurlijk je kunstwerk, want dat mag na afloop mee terug naar huis genomen worden. Zo kan het thuis ook nog aan de muur gehangen worden.

Hou onze Facebookpagina in de gaten voor meer informatie over de tijden van de prijsuitreiking op 2 september.

.

.

Gegevens

Begin:
1 augustus 09:30
Einde:
1 september 20:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , , , , , , , , ,

Organisator

Bek, Boeken & Bijzonders

Locatie

Bek, Boeken & Bijzonders
Hoogstraat 5
Veghel, 5462 CW Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0413 - 36 34 11
Website:
www.bekboeken.nl