You are here: Home -
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Ecoline brushpen workshop

6 oktober 201813:30 - 15:00

€17,50

Ecoline brushpen workshop

Handletteren headerop

Thea Verdonschot van Stoepbord en Lettering organiseert een

Ecoline brushpen workshop

In de BEKroom van Bek, Boeken & Bijzonders

.
Ecoline brushpen workshop | Thea Verdonschot

.

Wil jij je eigen kaarten of boekenleggers maken, beginnen met een bullet journal, of gewoon leren handletteren ter ontspanning en versiering? Verras vrienden en familie met je creativiteit dankzij deze inleidende workshop.

Handletteren is dé trend van vandaag. Op Instagram en andere social media komen de mooiste creaties voorbij en dat is nogal jaloersmakend: wij willen dat ook kunnen! Gelukkig bieden wij samen met Thea Verdonschot van Stoepbord en lettering een inleidende workshop aan in het handletteren. Het beste materiaal om mee te werken is de ecoline brushpen, en daarover krijg je in de deze workshops alle ins & outs. Voor je het weet ben jij degene die al die mooie foto’s plaatst van jouw eigen creaties: het is namelijk helemaal niet zo moeilijk. Iedereen kan het leren!

Op zaterdag 6 oktober geeft Thea weer een workshop in de BEKroom van Bek, Boeken & Bijzonders. Het werken met ecoline brushpennen vergt even oefenen, maar dan kun je er al snel thuis mee aan de slag. Of je volgt hierna een van Thea’s andere workshops. Zo geeft ze ook workshops in een blok van 4 lessen, waarbij je dieper ingaat op de mogelijkheden van het handletteren en ook achtergronden leert maken.

De workshops van Thea zijn enorm populair, dus wacht zeker niet te lang met opgeven. Er is ruimte voor ongeveer 10 personen per workshop. Kom vooral met een vriend(in) of groepje, want het is een ideaal uitje op de zaterdagmiddag. Er is altijd veel gezelligheid tijdens het werken!

Gedurende de middag werk je grotendeels met je eigen materialen. Je hoort van Thea bij aanmelding precies wat je nodig zult hebben. Heb je deze artikelen niet al thuis verzameld? Geen nood! Wij zorgen ervoor dat we de artikelen op voorraad hebben. We maken gewoonlijk een speciaal pakketje met de benodigdheden voor elke workshop. Deze kun je voordelig bij ons aanschaffen.

.

De kosten voor deze ecoline brushpen workshop zijn €17,50 (inclusief koffie & thee).
 
Aanmelden en meer informatie via stoepbordenlettering@outlook.com

Gegevens

Datum:
6 oktober 2018
Tijd:
13:30 - 15:00
Kosten:
€17,50
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , , , ,

Organisatoren

Bek, Boeken & Bijzonders
Thea Verdonschot

Locatie

Bek, Boeken & Bijzonders
Hoogstraat 5
Veghel, 5462 CW Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0413 - 36 34 11
Website:
www.bekboeken.nl