You are here: Home -
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Boekpresentatie “Papa’s bloed”

8 juli14:00 - 15:30

Gratis

.

.

NIEUWE DATUM!

Op zaterdag 8 juli komt Dennis Verweijen zijn boek “Papa’s bloed” presenteren bij Bek, Boeken & Bijzonders.
 
Vóór mei 2015 was Dennis een sportieve man, met een leuke baan, en een druk sociaal leven met zijn echtgenote Anke. Daar komt een einde aan wanneer hij de diagnose acute leukemie krijgt, en zijn leven op zijn kop komt te staan. Het bijzondere verhaal “Papa’s bloed” volgt Dennis gedurende een jaar vol onzekerheid, hoop, angst, troost en verlangen. In dagboekfragmenten vertelt hij over zijn eerste ontmoeting met zijn vrouw Anke, hun kinderwens die niet uit dreigt te komen door de diagnose, hoe het dan toch lukt, en het balanceren van de zwangerschap met de chemokuren. Ze gaan voor Dennis op zoek naar een stamceldonor, maar een match vinden is geen eenvoudige zaak…
.
 
.
.
Tijdens de boekpresentatie komt Dennis niet alleen vertellen over het boek zelf, en het schrijven van “Papa’s bloed” gedurende zijn ziekte. Hij brengt ook stamceldonatie onder de aandacht, en hoe belangrijk het is dat we ons er bewust van worden dat we met een donatie levens kunnen redden. Achter in het boek zijn dan ook twee pagina’s gewijd aan informatie over stamceltransplantatie, het belang van stamceldonoren, en hoe een groot donorenbestand leidt tot meer kans op een match. Een kans die toch al zo klein is: op dit moment ontvangt nog geen 5 procent van de Nederlandse leukemiepatiënten stamcellen van een Nederlandse donor.
.
Met de opbrengst van dit boek steun je dan ook automatisch Stichting Matchis, het Nederlands centrum voor stamceldonoren. Meer weten? Ga ook naar de website van Papa’s bloed, en volg de Facebookpagina om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen rondom Dennis en zijn gezin.
De boekpresentatie belooft een bijzondere middag te worden, en Papa’s bloed (al bij ons te koop) is hard op weg een bestseller te worden. Kom dan ook zeker bij ons langs om te luisteren, en laat je boek door Dennis signeren. 
Inloop: vanaf 13:30u
Aanvang: 14:00u
 
Toegang gratis
.

Gegevens

Datum:
8 juli
Tijd:
14:00 - 15:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , , , , , , , , , , , , , , ,

Organisator

Bek, Boeken & Bijzonders

Locatie

Bek, Boeken & Bijzonders
Hoogstraat 5
Veghel, 5462 CW Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0413 - 36 34 11
Website:
www.bekboeken.nl