Home > Readr: de BEK app & klantenkaart
Readr: de BEK app & klantenkaart
12 april

.

.

De alles-in-een app van je boekhandel

Ook al hebben websites een mobiele webomgeving voor je smartphone, steeds vaker is het gewoon makkelijker om een app op je telefoon te openen. Met Readr kun je je favoriete boekhandel opgeven, en wij voorzien je dan direct van leestips, recensies, evenementen en suggesties. Zo kun je onze wekelijkse boekentips met twee keer tikken openen! Ook kun je in Readr eigen verlanglijstjes maken, en een digitale boekenkast voor je ebooks. Natuurlijk kun je ook direct boeken bestellen of kopen, op ieder moment en elke dag. Bij jouw eigen lokale boekhandel.

 

Ebooks direct in de winkel kopen

Je hoort het goed! Dit kon voorheen niet, omdat ebooks alleen via de webshop beschikbaar waren. Met Readr is dat verleden tijd. Je logt via de app in op je LeesID om toegang te krijgen tot je persoonlijke bibliotheek – altijd en overal. Zodra je je LeesID hebt gekoppeld ben je eigenlijk al klaar. Laat je Readr klantnummer scannen aan de kassa, en wij verkopen jou het ebook dat je graag wilt hebben. Zodra je aankoop gedaan is, verschijnt het ebook in Readr en je persoonlijke bibliotheek via LeesID. Bij welk apparaat je vervolgens ook inlogt: je hebt je ebook bij de hand en kunt direct lezen!

.

Boekenbonnen digitaal opslaan

Maar dat is niet alles! Readr heeft ook de mogelijkheid om boekenbonnen digitaal op te slaan. Vul de gegevens van je boekenbon in in de app, en sla daarmee een geldige digitale back-up op. Toon deze aan de kassa: wij nemen het nummer over en de kassa verwerkt automatisch je betaling! Dankzij Readr kun je dus nooit meer een boekenbon vergeten, omdat je ze altijd op je telefoon hebt. Bovendien kun je makkelijk saldo checken.

 

Readr punten verzamelen

Binnenkort gaan wij ook privileges koppelen aan je Readr-app. Denk aan 10% korting op geselecteerd assortiment, of punten sparen bij elke aankoop die je bij ons doet. Die punten kun je vervolgens weer inwisselen voor verschillende leuke cadeaus: denk aan een gratis zakje thee van Simon Lévelt, BEKbonnen, korting op hobby/schildersartikelen of een gratis af te halen artikel. Binnenkort publiceren we een mooie lijst met spaarartikelen en het in te wisselen aantal punten!

 

Klantenkaart bij de app

Niet iedereen is handig met apps, of misschien geef je gewoon de voorkeur aan een fysiek pasje. Geen probleem: ook dat hebben we! We delen aan iedereen die dat wil een gratis klantenkaart uit. Het nummer dat achterop je pasje staat kun je eenvoudig activeren: ofwel in de Readr-app, ofwel op de website. Deze website heeft alle opties die de app ook heeft. Zodra je je klantenkaart eenmalig gekoppeld hebt, kun je hem voortaan altijd gebruiken. Laat de kaart scannen aan de kassa en doe mee met alle voordelen.

.

..

Hebben we je al overtuigd dat Readr een hartstikke leuke toevoeging is op jouw boekenverslaving? Meld je nu dan snel aan (en haal een klantenkaart op bij onze kassa als je die ook wilt) en begin direct met genieten van het gebruiksgemak. Je bent nergens toe verplicht en meld je ook zó weer af, maar wij denken dat je over een tijdje niet meer zonder zult kunnen.

 

Tags:
, , , , , , , , , , , , , , ,