Home > Exposeren bij Bek Boeken & Bijzonders
Exposeren bij Bek Boeken & Bijzonders
4 april

Huidige exposanten:

 

The Little Box

..

The Little Box is een ontwerpstudio, opgericht door zeven studenten van het AKV | St. Joost in Den Bosch. Ze komen van de afdelingen illustratie/animatie en grafisch ontwerp. Ze zijn vier maanden lang te vinden in de Verkadefabriek, en exposeren nu ook bij Bek, Boeken & Bijzonders. Wij zijn heel blij om deze getalenteerde groep te mogen verwelkomen!

Floor van Kesteren (Illustratie & GIF-animator): Op het AKV | St. Joost volg ik de opleiding Illustratie/Animatie. Ik zie mijzelf als illustrator en GIF-animator. Een eigenwijs persoon die op zoek gaat naar het aparte en unieke op het gebied van illustreren. Mijn illustraties zijn veelal zwart-wit en de materialen die ik gebruik zijn fineliner, inkt en water. Thema’s die mijn interesse hebben zijn: LGBTQIA, culturele problemen, het klimaat en problematiek in de maatschappij.

Dylan van de Wal (Illustratie & Animatie): Illustratie en animatie dienen voor mij als elkaars verlengstuk. Het vertellen van verhalen en daarmee iets bij mensen teweeg kunnen brengen, is waar het voor mij als illustrator om draait! Mens en natuur behoren tot mijn fascinaties waarbij overgave en onzekerheid grote rollen spelen. Toch wil ik op een ludieke wijze mensen informeren en vermaken.

Gigi van Grevenbroek (Illustratie): Mijn naam is Gigi. Ik ben een illustratrice die als hobby filmmaker is. Ik maak intuïtieve en poëtische lijnillustraties vanuit verhalen en ideeën die in mijn hoofd of andermans rondzweven. Ik word geïnspireerd door de manier waarop mens, dier en natuur met elkaar samenleven en ook het maatschappelijke aspect daarvan. Ik ben nieuwsgierig naar de wereld om mij heen en droom van reizen. Op deze manier wil ik mensen met mijn werk nieuwsgierig maken over een onderwerp.

Hélène van Meeteren (Grafisch ontwerp & Illustratie): Mijn werk is fragiel, dromerig en natuurlijk. In mijn werk streef ik naar kwetsbaarheid en verpak ik graag klein venijn in een lief jasje. Ik heb een passie voor grafisch ontwerp, fotografie en illustratie. In mijn werk verwerk ik graag natuurlijke materialen en vind ik het fijn om handwerken toe te passen in mijn projecten.

Monique van Oss (Illustratie): Mijn beeldtaal is het beste te omschrijven met de woorden illustratief, grafisch en naïef. Veelal zijn mens guren metaforen voor mijn gevoel. Vlotte lijnvoering, eenvoud en statisch zijn belangrijke elementen om de beeldtaal te kunnen creëren. Ik vind het prettig werken als ik aan een beeld mijn eigen draai kan geven. Dat oogt vaak naïef omdat ik de uitersten van verhoudingen en perspectief opzoek.

Wies Paree (Illustratie & Animatie): Hetgeen laten zien dat echt is: dat probeer ik te bereiken met mijn gevoelige en poëtische beelden. Het lelijke, kwetsbare en het onopvallende vind ik allemaal even mooi. Als beeldmaker vind ik het belangrijk om na te denken over de wereld om mij heen. Filosofie en grote (maatschappelijke) veranderingen vind ik erg interessant.

Joella Verschoor (Illustratie & Animatie): Ik ben een gedreven persoon met een nieuwsgierigheid naar nieuwe dingen; nieuwe onderwerpen, mensen en technieken. Nieuwe mogelijkheden. Ik ben dan ook erg geïnteresseerd in wat is geweest, maar ook in wat komen gaat. Nieuwe technieken als Virtual- en Augmented Reality zijn heel interessant, maar ook onderwerpen die te maken hebben met geschiedenis kan ik in opgaan.

..

Bek, Boeken & Bijzonders?

Neem contact op met Annelieke Heppenhuis via annelieke@bekboeken.nl
Exposeren bij Bek Boeken is gratis. De data worden in overleg bepaald en zijn afhankelijk van het aantal reserveringen dat al is gemaakt.

.

Tags:
, , , , , , , , , , ,