Home > Exposeren bij Bek Boeken & Bijzonders
Exposeren bij Bek Boeken & Bijzonders
4 april

Huidige exposant:

 

Kinderkunstwedstrijd 2017

.

Het is weer zover: de jaarlijkse Kinderkunstwedstrijd van Bek, Boeken & Bijzonders exposeert met de genomineerden!

De hele maand augustus (dinsdag 1 augustus tot en met vrijdag 1 september) kun je deze bijzondere expositie komen bezichtigen. En vul bij je bezoek ook zeker een stembriefje in om jouw mening te geven over het mooiste kunstwerk dat we hebben hangen. Het kunstwerk met de meeste stemmen wint namelijk een mooie hoofdprijs.

Dit jaar hebben we twee categorieën: 6-11 jaar en 12-16 jaar. In beide categorieën zal er een winnend kunstwerk zijn, en ook maken de deelnemers kans op de juryprijs die we dit jaar voor het eerst uitreiken. Prijzen alom!

Maar dit kunnen ze natuurlijk niet voor elkaar krijgen zonder jouw stem: iedere bezoekers van onze winkel en de expositie mag 1 x een stem uitbrengen. Je stemt zowel in de categorie 6-11 jaar als de categorie 12-16 jaar. Vorig jaar hadden we een overweldigend aantal stembriefjes, en we zouden het fantastisch vinden als we het dit jaar zelfs zouden kunnen overtreffen. Iedereen is uitgenodigd om bij ons langs te komen, familieleden en vrienden, maar ook belangstellenden, kunstliefhebbers, of gewoon omdat je toevallig per ongeluk binnen bent gewandeld.

De prijsuitreiking van de Kinderkunstwedstrijd is op zaterdag 2 september.

Ook hiervoor willen we alle belangstellenden van harte uitnodigen. De kinderen krijgen tijdens de feestelijke uitreiking allemaal een goodiebag, en de winnaars van onze drie prijzen zullen bekend gemaakt worden. Kom onze deelnemers aanmoedigen en feliciteren, en help ze om het kunstwerk mee naar huis te dragen, want dat mogen ze weer meenemen om thuis een ereplaats te geven.

.

.
.

.Ook exposeren bij Bek, Boeken & Bijzonders?

Neem contact op met Sabrine Mokhtari via sabrine@bekboeken.nl
Exposeren bij Bek Boeken is gratis. De data worden in overleg bepaald en zijn afhankelijk van het aantal reserveringen dat al is gemaakt.

.

Tags:
, , , , , , , , , , ,