Home > BOEKENTIP: Dag des oordeels – Elizabeth George
BOEKENTIP: Dag des oordeels – Elizabeth George
23 januari

Elke week verschijnt bij BEK, BOEKEN & BIJZONDERS een boekentip in 5 verschillende categorieën: Literatuur, Spanning, Young Adult, Non-Fictie en Kinderboeken. Voor iedereen die op de hoogte gehouden wil worden van elk genre, elke week!

Thriller

23_elizgeorge

Een nieuwe inspecteur Lynley! Elizabeth George heeft weer een heerlijk dik boek afgeleverd met Dag des oordeels. Elizabeth George hoef je eigenlijk niet aan te prijzen, alleen te vertellen waarover het gaat. Dus bij dezen: Een jonge man stort zichzelf van een van de kliffen in Dorset. Zijn omgeving probeert te begrijpen wat er achter deze tragedie schuilging. Heeft zijn zelfmoord te maken met de vergiftiging van de feministische bestsellerauteur Clare Abbott?

Na de vervelende nasleep van de gebeurtenissen in Italië doet sergeant Barbara Havers er alles aan om haar fouten te herstellen. Ze heeft Clare Abbott in het verleden eens ontmoet en smeekt inspecteur Lynley haar op het onderzoek te zetten. Die werkt zelf aan een nog verontrustender zaak in Londen. Achter de vredige façade van het plattelandsleven ontdekken Havers en sergeant Winston Nkata een wereld vol verziekt verlangen en bedrog. Aan verdachten geen gebrek.

Titel: Dag des oordeels
Auteur: Elizabeth George
Genre: thriller
Nederlandse uitgever: Bruna Uitgevers
Datum van verschijnen: januari 2016
Prijs: €22,50

Boeken die gerecenseerd worden, zijn altijd op voorraad! Zie je geen kans om snel langs te komen? Bestel hier Dag des oordeels in onze webshop! (voor 23:00 uur besteld, morgen in huis)

De wekelijkse boekentip wordt verzorgd door Anouk van der Zee. Zij is assistent bedrijfsleider en hoofd inkoop boeken bij BEK, BOEKEN & BIJZONDERS.

 

Tags:
, , , , , , ,