Home > Boeken > Kinderen

Kinderen

Kinderen - 7

MAAK KENNIS MET DE MOOISTE BOEKEN VOOR ELKE LEEFTIJD

Een spekkie voor het BEKkie, spelen in het huisje tot mama of papa klaar is, nog even van de glijbaan en tot slot een leuk boek uitzoeken! Bij BEK, BOEKEN & BIJZONDERS is het nooit saai! Wij specialiseren ons onder andere in kinderboeken en bieden u een ruim assortiment aan in de volgende categorieën:

  • Baby- en peuterboeken
  • Kleuterboeken
  • Prentenboeken
  • Voorleesboeken
  • Informatief
  • Leren lezen
  • 7-10 jaar
  • 10-12 jaar
  • 13-15 jaar

Is het boek waar je naar op zoek bent toch niet op voorraad? Wij bestellen het graag voor je. De nieuwste boeken kun je vaak binnen 24 uur en zonder verzendkosten ophalen bij BEK, BOEKEN & BIJZONDERS.

INFORMATIE VOOR SCHOLEN

Heb je het jaarlijkse budget voor de schoolbibliotheek binnen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies over het uitbreiden en vernieuwen van je aanbod. Gebaseerd op jullie wensen (leeftijdscategorieën, onderwerpen) maken wij een voorstel dat binnen het budget blijft. Wil je toch een paar aanpassingen, of zijn er last-minute vragen? Geen probleem, wij zorgen ervoor. Ben je tevreden en wil je overgaan tot bestellen? Binnen enkele dagen hebben wij het allemaal voor je in huis.

Contactpersoon: Anouk van der Zee (anouk@bekboeken.nl)

Elk jaar stuurt het CPNB scholen bericht dat zij les- en promotiematerialen kunnen bestellen voor de grote kinderboekencampagnes. De Nationale Voorleesdagen in januari/februari, de Kinderboekenweek in oktober, en de Nederlandse Kinderjury in maart/april. Deze bestelling wordt doorgestuurd naar de boekhandel van je keuze, waaronder Bek, Boeken & Bijzonders.

Vaak ervaren wij dat scholen ons na de bestelperiode nog bellen met de vraag of wij pakketten kunnen bestellen. Jazeker, dat kunnen wij, maar het CPNB verhoogt in dat geval wel de kosten. Wil je niets meer missen? Geef jezelf dan bij Bek, Boeken & Bijzonders op als contactpersoon van je school, met het gewenste telefoonnummer. Wij bellen je een week voor de deadline om je te helpen herinneren.

Contactpersoon: Anouk van der Zee (anouk@bekboeken.nl)

Een boek gaat over wat je er zelf uithaalt. Niet over wat de schrijver belangrijk vindt.- Thea Beckman