Home > Bijzonders > Vulpennen

Vulpennen

Vulpennen - 8
VULPENNEN

BEK, BOEKEN & BIJZONDERS heeft een prachtig assortiment (vul-)pennen in huis. Daarnaast kun je bij BEK, BOEKEN & BIJZONDERS terecht voor verschillende soorten en formaten vullingen en het graveren van een speciale tekst op je (vul-)pen. Wij werken met het merk PARKER, WATERMAN, CARAN D’ACHE en MONTBLANC.

ALLES VOOR HET SCHRIJFPLEZIER

Om je schrijverij daadwerkelijk in de praktijk te brengen heeft BEK, BOEKEN & BIJZONDERS heeft, naast een assortiment vulpennen, balpennen en rollerballs, ook een grote voorraad notitieboekjes Moleskine, Paperblanks, Oxford en schrijfmappen van het merk Samsonite, Van der Spek lederwaren. Adressenboekjes, notebooks, schrijfmappen met blocnotes: je vindt de meest uiteenlopende kantoorartikelen op onze kantoorafdeling of www.BEKoffice.nl.

TIP!

De rollerball maakt gebruik van dezelfde techniek als de balpen, maar schrijft vele malen dunner. Daarnaast maken rollerballen gebruik van inkt op waterbasis, terwijl balpennen schrijven met inkt op basis van olie. Ben je een fijnschrijver en houd je van stijlvolle, elegante pennen? Dan vind je zeker een geschikte pen tussen onze rollerballen! Wij geven graag advies.

GRAVEERKOSTEN VULPENNEN

€2,50 per regel. De aantal karakters/tekens per regel is afhankelijk van de grootte van het lettertype en de tekst.

Koop je een vulpen van boven de €25 bij ons en wil je deze laten graveren, dan rekent BEK, BOEKEN & BIJZONDERS geen graveerkosten.

EN OOK….

Eigenlijk is je etui niet compleet zonder een vulpotlood. Met een vulpotlood hoef je nooit meer te worstelen met een puntenslijper en door het ergonomische ontwerp zal het bijna voelen alsof je een vulpen in de hand hebt. Maak een keuze uit PARKER, WATERMAN, MONTBLANC en CARAN D’ACHE.